Servetele umede si rezistente pentru o atingere delicata si curatare a pielii copilului cu extract de aloe vera, actiune calmanta ,antiinflamatorie si hidratanta,testat dermatologic si microbiologic, structura servetelului din bubac natural ,fara paraben,fara alcool , disponibilitate in 2 sortimente ,create pentru curatarea si improspatarea nivelui pH-ului pielii … Recomandate numai pentru uz extern. Caracteristica ambalaj :sistem dublu resigilare,capac din plastic sustinut in interior de banda de resigilare acest sistem previne uscarea si pierderea parfumului din servetel .
   Prosoapele de hârtie Alvesta &MisMak sunt susţinătorii dvs. cei mai mari pentru crearea unui mediu igienic  şi sănătos pentru familia dvs.!!!    Prosoapele de hârtiei in 2 straturi sunt foarte rezistente oferind confort si asigurând o absorbţie superioară in plus, puteţi folosi doar atât cât aveţi nevoie folosind prosoapele cu dimensiuni la jumătate,asigurând absorbţie superioară,curatenie pe timp indelungat .
     Brandul Alvesta produs premium de cea mai înaltă calitate , celuloză pura 100% ,servetel cu textura super delicata ,durabila nu se dezintegreaza rapid cu descompunere rapida  în natură. Swordson LTD Company  creează produsele sale având un singur scop – grija pentru trup şi suflet.                                                        De aceea, delicateţea incomparabilă a brand- ului Alvesta  devine luxul cu care vă puteţi răsfăţa în fiecare zi
       Brandul Alvesta  produs  de cea mai înaltă calitate , celuloză pura 100% ,servetel cu textura super delicata ,durabila nu se dezintegreaza rapid cu descompunere rapida în natură. Swordson LTD Company  creează produsele sale având un singur scop – grija pentru trup şi suflet. De aceea, delicateţea incomparabilă a brand- ului Alvesta  devine luxul cu care vă puteţi răsfăţa în fiecare zi
     Brandul MisMak produs premium de cea mai înaltă calitate , celuloză pura 100% ,servetel cu textura super delicata ,durabila nu se dezintegreaza rapid cu descompunere rapida  în natură.      Swordson LTD Company  creează produsele sale având un singur scop – grija pentru trup şi suflet. De aceea, delicateţea incomparabilă a brand- ului Mis Mak devine luxul cu care vă puteţi răsfăţa în fiecare zi.
Brandul Alvesta  produs  de cea mai înaltă calitate , celuloză pura 100% ,servetel cu textura super delicata ,durabila nu se dezintegreaza rapid cu descompunere rapida  în natură. Swordson LTD Company  creează produsele sale având un singur scop – grija pentru trup şi suflet. De aceea, delicateţea incomparabilă a brand- ului Alvesta  devine luxul cu care vă puteţi răsfăţa în fiecare zi
Ambalaje pe stilul dumneavoastra!!!
comenzi: +4 021 351 13 81; +4 0745.573.522
MisMak 4 role 3 straturi
Portofoliu produse brand Alvesta & MisMak
Hartie clasica 4 role 3 straturi
Hartie igienica premium MisMak
Hârtie igienică premium cu textură super delicată,durabilă, celuloza pură 100% ,sortimentaţie  în ,hârtie de culoare albă, impecabilă și strălucitoare, neparfumată, oferă o delicatețe deosebită pielii tale, Noul mâner, pe latura pachetului alegerea ideală .
MisMak 8 role 3 straturi
MisMak 12 role 3 straturi
MisMak 16 role 3 straturi
MisMak 24 role 3 straturi
MisMak 32 role 3 straturi
Hartie igienica clasica Alvesta
Hartie clasica 8 role 3 straturi
Hartie clasica 12 role 3 straturi
Hartie clasica 16 role 3 straturi
Hartie clasica 24 role 3 straturi
Hartie clasica 32 role 3 straturi
Hârtie igienică clasica cu textură super delicată,durabilă, celuloza pură 100% ,sortimentaţie  în ,hârtie de culoare albă, impecabilă și strălucitoare, neparfumată, oferă o delicatețe deosebită pielii tale. Noul mâner, pe latura pachetului alegerea ideală .
Hartie parfumată Alvesta
Hartie cu parfum pepne galben
Hartie igienică cu textură super delicată, moale, durabilă, celuloză pură100% , sortimentaţie  în  hârtie de culoare albă, cu inserţie color roz, galben cu emanarea parfumurilor fine de capşuni & pepene galben, impecabilă și strălucitoare, oferă o delicatețe deosebită pielii tale.
4 role 3 straturi
Hartie cu parfum pepne galben
8 role 3 straturi
Hartie cu parfum de capsuni
4 role 3 straturi
Hartie cu parfum de capsuni
8 role 3 straturi
Hartie cu parfum ocean breze
4 role 3 straturi
8 role 3 straturi
Hartie cu parfum ocean breze
Hartie cu parfum ocean breze
4 role 3 straturi
8 role 3 straturi
Hartie cu parfum ocean breze
Servetele de masa Alvesta
     Igiena nu a fost niciodată mai ușoară!!! Încercați unul din sortimentele de servetele Alvesta Clasic de cea mai buna calitate cu textura ultra delicata, rezistenta unica, celuloza pura 100%, de culoare albă, impecabilă și strălucitoare, neparfumate sortimentatie in 1 si 2 straturi si disponibilitate in 5 sortimente. De aceea tu si familia ta poate conta pe Alvesta ™ servetele absorbante, eficiente ce ofera un echilibru sensibil de valoare si performanta.
Servetele clasice 1 strat 
100 buc
80 buc
Servetele clasice 1 strat 
100 buc
Servetele clasice 1 strat 33 x 33
Servetele clasice 1 strat 33 x 33
50 buc
Servetele deluxe 2 straturi 
Servetele party 1 strat 
Servetele colorate 2 straturi 
Servetele colorate 2 straturi 
Servetele colorate 2 straturi 
Prosoape de bucatarie 2 role
2 straturi
Servetele umede de buzunar & servetele umede pentru copii.
Servetele umede de buzunar cu structura din bubac natural, fara paraben, fara alcool, restabileste rapid nivelul pH -ului pielii, hidratante si nutrifiante, disponibilitate in 4 sortimente: Capsuni, Mar Verde, Pepene Galben, Portocala, special create pentru curatarea si improspatarea nivelui pH-ului pielii… Sunt recomandate pentru intreaga familie.
Extract de mar verde
Extract de pepene galben
Extract de citrice
Extract de capsuni
Servetele pentru copii 
Servetele pentru copii 
capac cu deschidere dubla  
capac cu deschidere simpla 
Sapun solid (70gr, respectiv 12gr. pt. cel hotelier)
Sapun (musetel)
Sapun (magnolie)
Sapun (hotelier)
Sapun de toaleta cu extracte florale, relaxeaza simturile si catifeleaza pielea, placut si apreciat pentru a avea grija de pielea ta, restabileste rapid nivelul pH -ului pielii, hidratant si nutrifiant, disponibilitate in 5 sortimente: Musetel, Magnolie, Liliac, Violete si Harmony special creat pentru relaxarea simturilor, curatarea si improspatarea niveluipH-uluipielii… Recomandate pentru intreaga familie.
Sapun (liliac)
Sapun (violete)
Sapun (harmony)
Prosoape de bucatarie.